Gränna tur o retur


Var ute några timmar idag med. Det var kyligt och grå, för det mesta. Hamnade i Gränna och var sugen på att fika/äta då jag inte hade ätit nåt sedan frukost. Gjorde inte det utan åkte tillbaka.

Men jag bestämde mig i sista sekunden att stanna och handla polkagris! De hade annat med så det blev mera än jag hade tänkt mig. Hade tänkt att ta en kopp kaffe där, men jag glömde det nr jag betalade och sket i att säga det utan åkte hemåt.

Både på väg dit och hem provade jag nya vägar. Vägen jag prova på vägen till Gränna, innan Svarttorp var nit, fick vända då vägen tog slut, för icke behöriga. Den väg jag tog tillbaka ledde mig tillbaka till Grännavägen långt senae, så den var OK.

Jag tror att det är dags för lunch/middag nu. Först en dusch.

Tankade 3, 38 liter efter att ha tvättat hojen. Hade blivit riktig dammig efter dagens (och gårdagens) gruskörning.

Mätarställning: 17458. 10,5 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.