Lite snabbare tempo hem


Även idag gick jag hem med lite högre tempo. Den vägen jag tog idag var några hundra meter längre.5,7 km på 1:07 timmar. Något jag fått betala för, med mina fötter. Den vänstra är lindade. Klev av en hållplats tidigare i morse med och tog en omväg till jobbet, via ett fik där jag köpte en macka och latte.

På vägen hem stannade jag och fotade lite på Rosariet. Än blommar det och det luktade gott 🙂

I morse var det ingen frost i stan och jag ba’, nä 😦 Borde ha tagit hojen idag. Fast det var +2° i morse dock.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.