Det blev en hel del grus idag, …


Det var kyligare idag. Lätt dis i Jönköping, men det blev väder när jag kom iväg en stund.

Det blev en hel del grus idag. Tog en ny väg som jag varit nyfiken på ett tag. Hade inte missat nåt tidigare. Jag fick vända då efter dryga 3 var jag inte behörig att fortsätta :/ Kunde de inte ha satt upp den skylten tidigare?

Stannade och fotade på ett ställe när jag såg 2 riddare komma mot mig. Så jag stannade kvar i väntan på att de ska vidare. Det visade sig att de skulle bakom mig och ta stigen in i skogen. Hade han pekat så hade jag fattat och flyttat på mig.

Senare fick jag tvärstanna för en katt. Långt senare sprang en hund upp ur ett dolt dike och jag stannade, men ingen husse eller matte. Den skitstora hunden sprang mot nån gård och körde vidare. Tänkte efteråt att jag kanske skulle ha stannat och berättat för ägarna, men det var smal väg och det var svårt att vända.


Hade kramper i magen av och till. Kom att tänka på att det kan vara osten jag köpte på en gårdsbutik. Ska se om jag mår bättre om jag undviker det ett tag.


Tvättade av hojen på vägen hem och passade på att tanka 9,64 liter. Mätarställning: 17192. Det blev 17,9 mil idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.