Hatten av


Bestämde mig för att åka ut ur stan efter att ha varit till apoteket. Var på väg att vända några gånger när jag fick mer ont i magen, men blev bättre och så blev det sämre. Till slut kom jag hem efter att ha åkt lite. Det är ju skittråkig att vara hemma, men jag tänkte att det kanske blir bättre när jag inte har kläder som smiter åt (njurbälte) även om det inte är där jag har ont och sittställningen kanske blir bättre hemma, då jag ligger i soffan. Stannade flera gånger och vilade samt tittade på fina utsikter.

Var på Vista Kulle och köpte bl a äpplen. De sa att jag borde tåla Gravenstein bättre. Stannade vid Landsjön ett tag, men jag hade det kämpigt att komma in och ur hagen. Det är trappor som man kan ta över elstängslet (har glömt bort vad det heter), en av plankorna (trappstege?) hade gått av och jag är både kort och ovig. Dessutom hade jag mc-utrustning på mig. Men det gick bra till slut.

Strax innan jag kom dit såg jag att en bil med båtsläpp höll på att backa in i en gård. En annan bil backade då och höll på att parkera. Jag stannade vid vägrenen och väntade. Det visade sig att den andra bilen, den som backade hörde till sällskapet och försökte hjälpa till. Det var tur att ingen kom från deras andra sida, då det var precis efter en kurva. Spontant hade jag ställt mig på den sidan och varnade folk. När de var klara började jag köra vidare. Körde sakta förbi för det var en lite flicka i sällskapet. Den andra bilens förare lyfte på ”hatten” (kepsen) och tackade mig och den andra föraren som nu hade klivit av tackade mig. Jag hade ju kunnat ålat mig igenom, men sån är inte jag!


Få se hur det känns med magen imorgon, om jag kan ta en tur. Har inte haft så mycket näsblod idag. Örat känns lite bättre med. Men jag har tagit Alvedon några gånger.


Mätarställning: 17013. 10,7 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.