Låsningar, blinkers, koppling, …


Åkte och handlade lite grejer från Vista Kulle efter jobbet. Morgondagens regn hade gått över till uppehåll varför jag passade på en omväg hem.


Var yr länge efter att ha fått upp låsningarna i ryggen, men det kändes mycket bättre idag. Fick inte upp nån låsning efter på morgonen, men nu knackade på ordentligt och yrseln är tillbaka. Jag sitter kanske för länge när jag jobbar och har kanske dålig ställning. Får se hur det är imorgon efter ha varit hos naprapaten.


Kopplingen kändes bättre igår och idag. Smorde den lite innan jag åkte till jobbat. Har haft extra koll på blinkers och det har funkat ända till sista vänstersvänget när jag körde ner till garaget. Är 100 på att det lyste när jag stod och väntade att bilar skulle passera, men såg att det inte lyste när jag stannade för att öppna garagedörren :O Är jag senil eller har jag fått en timer på den, eller är det glapp? Får ha extra extra koll på det och kanske ringa och fråga om jag kan lämna in på koll inom en snar framtid. Känns lite obehagligt.

Mätarställning: 16174. 4,2 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.