Mycket grus blev det


Väntade tills det blev varmare och att tvätten gick klart innan jag gav mig ut. Började med att försöka ta ut ett paket. Försöka, för paketet var skickad till Falköping istället och jag får göra ett nytt försök på måndag.

Stannade och handlade på bolaget i Huskvarna, första gången jag var på det bolaget. Vinflaskorna lade jag i bubbelplast och i hjälmhållaren. De klarade sig bra hem, trots mina försök att krossa de med tanke på mina vägval!

Jag hakade på ett stor gäng motorcyklister som var på touring. Misstänker att de skulle till Suzis och käka. Jag vek av efter några mil och provade nya vägar. Samtliga visade sig vara grusvägar. Många av de var väldigt bra, men några var mjölkstigar, eller inte ens det. Såg många nya sjöar med och jag stannade flera gånger och tittade och fotade/filmade.

Sen hamnade jag på en väg som genomgick ”skönhetsoperation”. Det satt upp varningsskyltar om grus och hastigheten var sänkt till 50. Det var flera långa sträck det var lösgrus efter någon typ av vägarbete :/ 😦 Om jag minns rätt så var det Valdultsvägen.

Försökte undvika väg 26, och vek av, startade gps:n, men den ville bara skicka tillbaka mig till väg 26. Jag vägrade och hamnade på många miölkstigar. Den ville skicka mig på kostigar med, men jag vägrade. Det blev en ”cirkel” och jag hamnade på väg 26 i alla fall. En bra bit i alla fall 😦 Men jag rättade till misstaget till slut 🙂

Efter nästan 18 mil stannade jag käkade hamburgare på vägen hem.

Mätarställning: 16006. 18,1 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.