Resultatet av blodprover


Resultatet av blodprover var bra, alla värden. Meeeen, de hade inte tagit sköldkörtelprover 😦 :/ Så jag får gå dit igen och ta nya prover. Ingen Levaxin innan provtagningen. Suck!

Läkaren (kirurgen) tyckte att jag får väl ta Behepaninjektionerna oftare om jag känner att jag är trött tidigare. Så jag får ta de var 2½ månad eller varannan månad istället. Upp till mig. Fast jag måste komma på att min trötthet har med det att göra!

Sen sa han att min magvärk borde inte ha med gallan att göra, men jag får ha det i bakhuvudet att det kan vara det. Sa att jag får lite besvär efter intag av lax bl a, men att jag inte har hittat gemensam nämnare. Han skulle skicka iväg en remiss till Värnamo som gör fetmaoperationer och har kompetensen.

Jag tyckte att blodsockret var högt, 5,6 om jag minns rätt. Men gränsen är 6,0 och han tyckte att det var OK.

Få se om jag går till labbet imorgon, eller om jag tar det annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.