Hämtade det jag skickat efter


Älgörtssaft provade jag i Uppsala. Hittade det inte i affären så jag skickade efter det på webben. Skickade efter lite annat med samtidigt. Få se hur de smakar. Det är första gången jag beställer därifrån. De var snabba.

De skickade dock inte till närmaste uthämtningsstället, så jag fick stanna på vägen hem och hämta ut det stora paketet.

Sen fick jag kämpa med att få ner det i packlådan. Fick öppna lådan och försöka få ner så mycket ur innehållet i packboxen. Frigolit blåstes ut och jag fick jaga de och plocka upp dem. Det var visserligen bara 4 st, men ändå.

Sen fick jag städa ur packlådan när jag kom hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.