Flyttade till annat rum


Blev lika svettig idag med, dels pga. vädret och dels blev jag svettig när jag höll på flytta mina grejer till ett annat rum på jobbet. Runt 17 blev jag klar med flytten. Men nu är jag på plats i nya rummet. Det blir bra det här, kul att sitta ihop med de man jobbar mest med 🙂

Klarade mig undan regnskuren idag, fick lite duggregn på mig när jag skulle på ett möte på Öriket. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.