Reklamationer, strul


Det blev 2 reklamationer idag. Åkte på morgonen för att lämna toppboxen på lagning, men låsanordningen gick det inte att göra nåt. Fick lämna in på reklamation. Så jag dit efter jobbet för att reklamera dels den och dels skyddsvästen vars kardborre (njurbältet) inte funkar.

Det visade sig att det fanns en låsanordningen och det kunde monteras in direkt 🙂 Skönt att slippa åka utan toppbox. Få se när skyddsvästen fixas.


Men jag kände mig lite stressad när jag kom till jobbet. Normalt är jag på jobbet runt 07, men idag, just idag, kom jag till jobbet 08:25. Hade inte hört att telefonen plingat och att det var server som var nere. Det löste sig som tur var och jag kunde få pling på mejl efter omstart av telefonen 🙂 Typiskt att det hände just idag när jag inte var på plats tidigt!


Mätarställning: 14885. 7,2 mil blev det idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.