iOS 8.4.1, Win 10, Chrome, Edge, AVG, …


Uppgraderade först ajFånen till 8.4.1, eller ja, startade uppgraderingen, när iTunes sa att även den ville uppgradera sig. Gör det sa jag. Men iTunes uppgraderingen kraschade o sen sa den att den inte behövdes :O

Fånen blev klar. Startade paddans uppgradering. Det gick bra, men sen sa iTunes att paddan behöver uppgraderas. Gör det sa jag, trött som jag var. Men vänta, det var ju till samma version som jag uppgraderade nyss 😮 

När paddan var klar, så sa iTunes att det finns en ny version till paddan! Startade om datorn. Kollade om det fanns ny version till iTunes, det gjorde det inte. Inte heller till paddan, den var klar. 

Undrar om det Windows 10:s ”fel”. Leverantörerna verkar ha inte hunnit anpassa sina system. AVG t ex kan inte uppdateras längre. Dennes uppgradering kraschar och uppgraderingen rullas tillbaka. 

Det finns inte Ad blocker heller till Edge, men det gör det till Internet Explorer. Har börjat ledsna på Chrome som slutar stödja olika plugin. Firefox funkar så jag får gå tillbaka till den. fast den klagade på Flash den med. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.