Årets 3:e dopp, touring, …Raw food-fika, …


Åkte iväg lite tidigare idag. Testade några nya vägar. De flesta var bra val, grusvägar, men de var OK och det ledde nånstans. Var det 2 eller 3 st fick jag göra U-sväng, då det slutade tvärt.

Plaskade lite vid Stråkenbadet. Runt 20 grader och grunt. Vägen dit och därifrån var för jävliga. Spåriga, djupa sådana, i lösgrus på sina ställen.

Stannade och fikade på Open New Doors, ekologisk raw-food. Super gott! Dit ska jag mer. Har åkt förbi många gånger, men antingen hade de stängt då, eller så var jag inte fikasugen. Men dit ska jag igen 🙂

Efter att ha åkt lite fick jag veta att fler ska åka till Gränna. Så jag började åka tillbaka från Mulseryd. Var på stan och käkade lunch och sen åkte jag lite till 15:30. Sen drog vi iväg för att äta glass i Grännahamn. Det var trevligt 🙂

Det var kyligare idag, men det stod 23 grader i hamnen. Det var 25 igår, men det kändes om 35! Badvattnet var runt 20, men det kändes kallare när jag försökte soltorka mig. Stod 16 i luren! Få se om det påverkar hostan. Hostade ett tag, men det har varit lugnare på den fronten efter det.

Tankade 7,35 liter. Mätarställning: 13205. 26,7 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.