En tur till Visningsö


Det blev en tur till Visningsö idag.  Har inte varit där förut, det har alltid varit för mycket för mitt tycke, så jag åkte dit när det var som mest folk! Dålig timing! Men det var kul att åka med 3 andra hojar (4 personer) och träffa nytt folk 🙂 Träffade en kompis på medeltida marknaden, det var därför det blev just idag.

Det var inte bara mycket folk utan det var mycket varmt med. Det var inte kul att gå runt i. Vi åkte visserligen och klädde av oss hos en öbor och gick runt i civila kläder, men ändå.

Vi fick dela på oss på när vi skulle med färjan dit och jag och 3 till stannade lite extra i gassade sol, men vi hade bokat resan tillbaka så vi kom tillbaka tillsammans, innan alla andra skulle tillbaka.

Gnäll åt sidan (värmen) så var det kul. Ska försöka komma dit igen och åka runt ön.

Det hela började med strul på macken då den pump jag stannade vid var ur funktion. Körde runt, men personal släppte aldrig på kranen, så jag efter lång väntan åkte till en annan pump så då blev ledig och kunde tanka med kort. Sen tänkte jag köpa mig vatten, men automaten kände inte igen chipet i kortet, så till slut drog jag kortet 3 gånger tills jag kunde betala för skiten. Men slutade bra till slut 🙂

När jag kom hem lämnade jag min gamla övningskörnings bältet på den i sällskapet som övningskörde. Nu syns det bättre. Var sugen att åka ut igen, men kroppen sa ifrån, så nu jag har öppnat en öl. Det känns i skallen. Jag skulle ha ätit först och skulle ha druckit vatten och haft Resorb i. Får ta Resorb nu och fortsätta dricka ölen sen.

Tankade 5,14 liter. Mätarställning: 12938. 7,5 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.