Trött, ont i magen, jävla skåpbil, …


xSomnade sent och vaknade många gånger under natten, sov nog sammanlagt 3 timmar. Kaffe höll mig vaken under dagen.

Efter jobbet tänkte jag handla dressing och sås så jag drog iväg en stund till Vista Kulle och fortsatte på ett par nya vägar.

Tröttheten kom i kapp mig och hade ont i magen så jag tog motorvägen hem. En jävla skåp bil, körde bakom mig medans jag gjorde en omkörning. Han låg nog en halv meter bakom 😦 Tur att jag inte behövde bromsa eller att det hände nåt. Det hade varit kört annars. Sen körde han framför mig efter 5 meter utan att blinka. Jag skakade på huvudet, men den svarta skåpbilens chaufför kunde väl inte se det heller.  Jävla idiot!

Tankade 9,2 liter när jag kom hem. Mätarställning: 12763. 7,3 mil blev det idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.