Liten runda, lite mer kvällsarbete, mindre strul


Tvättade hojen innan jobbet, typ 06:22!

Känner mig rätt så trött, för jag sov dålig i natt, vaknade några tusen gånger känns det som. Få se om jag kan sova bättre i natt, nu när jag gjort det jag skulle på jobbet. Visserligen fick jag gå in och jobba lite när jag kom hem 18:10 till nu.

Hann med en liten runda i alla fall. Hade jag inte varit hungrig och trött hade jag kört längre, men det var tur att jag vände hem för jag såg att jag hade missat en konversation och jag fick rätta in saker och ting.

Hungern är ännu värre nu när jag satt och jobbade istället. Och så sitter jag här och skriver detta istället för att äta. Men jag ska ju duscha först! 😛

Mätarställning: 12477. 6,3 mil blev det idag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.