Tog en runda efter jobbet, …


Väcktes i natt av regnskurar, men vi slapp regn under dagen 🙂  Passade på att ta en runda efter jobbet. Åter igen var det hungern som tvingade mig hem. Fast jag kom på i efter hand att jag kunde ha stannat på några ställen och käkat. Från andra sidan så har jag ont i rygg och huvudet idag med så det kanske var bra att komma hem och vila i alla fall.

/*

När jag kom ner till garaget såg jag att nån hade flyttade på pallen och hängt den i hönsnätet på garage nr 18! Vem kommer ens på sån tanke?

När jag kom hem såg jag inget hade blivit åtgärdad. Pallen hängde dock inte kvar. Men när jag passerade garage nr 18, såg jag att dörren inte var låst! Kan det vara han själv som klippt nätet (som jag trodde från början)? Men i så fall vem har försökt komma in i min garage och vem har plockat bort brandsläckaren?

Få se om de fixar det imorgon, eller om de väntar på att ordinarie bovärd kommer tillbaka. Hur som så känns det olustigt och osäkert om det är nån obehörig som varit nere i garaget.

*/

Mätarställning: 11861. 9 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.