Lite struligt, tvättade hojen, …


Var och tvättade hojen innan jobbet. Råkade spraya för mycket kedjeolja så det kom på däcket förutom fälgen så att jag fick hålla på och torka extra innan jag drog iväg. Har inte kollat resultatet mera, men ska torka av den mera innan jag lämnar över hojen för däckbyte på torsdag.


Det blev inte så sent ikväll. Drog runt 17:45, men jag kanske jobbar onsdag, torsdag eller fredag kväll för att hinna klart med miljöuppdateringar. Det kom till ett stor extra moment, som försenar arbetet, men tidsplanen borde gå att hålla, kanske med lite extra arbete. Jag kanske lämnar in hojen imorgon så att jag är på jobbet tidigt på torsdag istället. Vi får se.


Fick jaga runt leverantör idag med. Trassel med backuperna under min semester. Får hjälp av den som har semester imorgon, det ska ändå regna hörde jag 😉


Idag var det extra varmt och skönt ute, när semestern är slut 😦 Jag kunde visserligen dra iväg efter jobbet, men var och är vrålhungrig, så jag kom hem direkt.


Ringde till bovärden, eller ja, dennes ersättare. De ska åtgärda det som behöver åtgärdas i garaget. Det var inte åtgärdad när jag kom hem i alla fall.


Fick ta flera värktabletter idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.