Semesterkartan, …


Årets semester gick fort den med 😦

Fast jag var ju sjuk 1,5 veckor och det kanske var bara uppehållsväder och varmt i 1,5 veckor bara. Brukar ha bättre tur med vädret, men inte i år 😦 Det dåliga vädret gjorde att jag inte valde att åka till Uppsala t ex.

Att övernatta på annan plats var inte bra för min kropp varför jag valde att stanna hemma och ta dagsturer. Det gick si och så med det med, då de höll på renoverade den brända lägenheten bredvid med. T o m de så bor huset bredvid kände sig störda av det arbetet.

Men jag träffade många trevliga bikers i alla fall 🙂

Tankade för 3129,57 kr, 216,15 liter (0,341 liter/mil). 642,9 mil åkte jag under semestern.

Så ser semesterkartan ut.

sem2015

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.