Konstigheter i garaget


När jag kom till garaget såg jag att det var lite mörkare än vanligt. Det var 2 lysen som var trasiga. Såg att det stod nåt framför nåns dörr. Det visade sig vara en pall och jag undrade varför har han ställt den där? Såg att nätet var sönderklippt.

Men min dörr såg OK ut. När jag låste upp dörren så lyckades jag inte öppna den. Vad fan? Fick rycka och rycka tills den öppnades. Såg att det nån hade försökt att bända dörren. Stängde dörren och öppnade den igen, det gick bra denna gång.

Ringde till bovärden när jag körde upp ur garaget, har ju så dålig teckning därnere. Han svarade inte, tänkte åka till kontoret när det ringde. Det var hans sommarvikarie som ringde och jag berättade allt jag hade sett. Han skulle försöka få tag på den som har garage nr 18.

När jag kom tillbaka så var inget åtgärdad, inte lysen, inte den dosa som låg nerplockad. Pallen hade nån däremot flyttat och ställt vid andra dörren, dörren vid mig. Funderade om jag skulle ställa ut den, på andra sidan dörren ett tag, men lät bli.

Undrar när det hela hade skett? Jag var aldrig till garaget igår. I den underjordiska garaget kan tjuvar hålla på och pilla i fred. Vi är 30 som har tillgång till den, men vet som helst kan ha smitit in när nån kört ut.

Funderade ett tag om det var han som har garaget som gjort så, om han glömt/tappat sina nycklar där inne, men nä, det kan det inte vara, en annan dörr var öppet när jag kom, vet inte vad den leder till. Den var låst när jag kom tillbaka i alla fall.

Jag får nog gå och kolla på hojen varje dag i fortsättningen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.