Var ut en sväng till


Gav mig iväg när det blev mer varaktig uppehåll. Men på sina håll var det regnigt/svarta moln. Det var lite halt att köra, speciellt i centrala Jönköping.

Åkte mot Bunn och senare mot Örserum för att sedan vända tillbaka och käka middag på stan.

Det kom en riktig skur när jag kom in för att käka. Tur hade jag alltså 🙂 Maten var dyr, men gott och det var trevlig ställe. Dit ska jag igen.

När jag tog Grännavägen tillbaka och närmade mig där nån hade vänt på en av hastighetsskyltarna, kom jag på att det inte var åtgärdad igår. Det var länge sen jag anmälde det till Trafikverket ju. Igår regnade det varför jag inte stannade och sen glömde jag bort idag. Tänkte stanna idag och ringa dem, men såg att de hade åtgärdat det idag 🙂 Det tog sin lilla tid. Jag anmälde ju den, den 10 juli.

Såg däremot att det var sprutlagningar på Grännavägen och jag minns rätt så såg jag varningsskylten tidigare när jag åkte från Jönköping, men inte när jag kom från Ölmstad. Får kolla mer på det nästa gång och rapportera om det är fel.

Jag hann hem innan det kom mer regn. Har börjat ledsna på vädret.

Fick sätta på handtagsvärme flera gånger idag. Jag är lite snuvig fortfarande. Satt och torkade av nosen på restaurangen hela tiden.

Tankade 10,19 liter. Mätarställning: 11230. 10,3 mil blev denna tur.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.