Service: 1200 mil


Åkte och tvättade hojen. Upptäckte att kedjesprayen var helt slut. Varför? Ju, för det hade läckt in i den plastpåse jag hade förvarat den i, tur det annars hade jag behövt skrubba hojen ännu mer än jag behövde göra. Som tur var hade jag en liten flaska kedjespray till, så jag sprayade på och drog till Hovslätt för att lämna in den på service,

Just då var det OK med vädret, det var uppehåll.

Tog bussen till stan, köpte mig en latte och satt vid bryggan en stund. Började gå till bussen då det började vräka ner. 11 minuter kvar tills bussen skulle komma, så jag gick inte till Bernards och köpte en macka och sallad, till mellis och lunch. Till slut kom bussen, men hann inte mer än 5-6 hållplatser när jag fick sms att hojen var klar.

Då var det bara att kliva ur bussen och vända. Fick vänta på bussen i 9 minuter. Kom till stan och väntade 28 minuter på nästa buss. Det regnade av och till, men inte lika kraftig skur som det var innan.

På bussen tillbaka till Hovslätt kom nästa skur och det regnade kraftig hela vägen hem. Men det var uppehåll när jag kom upp från garaget, men jag hade från andra sidan varit i garaget en bra stund och pysslade med hojen.

1200-mils-servicen gick på 1837 kr (exkl. bussbiljetterna). Fick veta att jag har 100 mil kvar på däcken. Jag hade gissat på 200 mil. Så det blev en bokning för däckbyte, det blir nästa torsdag det.

Mätarställning: 11127. 4,9 mil blev det.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.