Hade tur idag med


Har mycket ont i kroppen, men jag behövde handla så jag tänkte ta en liten tur först och handla på vägen hem. Det blev en längre tur än jag borde ha tagit. Har mer ont nu.

Började med att tanka 8,16 liter och sen åkte jag och fikade på Vista Kulle. Det var kallt att sitta ute, men vyn var bra.

I en kurva genade en kille och passerade mig med väldigt kort avstånd. Det var visserligen inte lika farligt som han som genade i kurvan när jag var i Kalmar. Då fanns det inte så mm till utrymme och hade han inte upptäckt mig så hade han kört rakt på mig. Jag såg de genom kurvan, både då och nu och hade minskat ner farten mer än vanligt och hade bromsberedskap, de upptäckte mig efter kurvan och såg chockade ut. Jag borde ha tutat eller nåt, istället skakade jag på huvudet. Hoppas att de lär sig nåt.

Mätarställning: 10314. 5,2 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.