Rostig kedja, …


Efter att ha fått tvärnita för en lastbil (då det verkar som att högerregel och väjningsplikt går efter storleken på fordonet) samt en bil (som plötsligt bestämmer sig att köra ut ur rondellen, utan att använda blinkers) funderade jag bra länge om det var så klokt att köra vidare. Men jag körde vidare. Fick väja för 3 katter och 2 ormar med.

Det blev en del dåliga val av vägar, rakor, men en del bra, några nya vägar. Det råkade bli många grusvägar. En var ingen kul att köra, mycket lösgrus, många stora stenar och många gropar.

Stannade i Mullsjö och en sen lunch. När jag tvättade hojen idag upptäckte jag att utsidan av kedjan har fått rost 😦 Vad fan? Jag som smörjer ofta? Uppenbarligen har jag slarvat med utsidan av kedjan, annars hade den inte rostat, men fan! 😦 Få se vad jag har att rengöra den med.

Tankade 10,14 liter. Mätarställning 9262. 21,7 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.