Tranås, Ödeshög, Omberg, …


Tänkte prova en ny väg idag, men det slutade i någons lagård, inte riktigt så, man jag fick vända. Från andra sidan upptäckte det vackra utsikten, Landsjön & Vättern 🙂

Efter ett tag kom jag till Tranås, där jag käkade lunch. Åkte samma väg tillbaka, nästan. Duvebovägen är bra trots guppighet och ojämna partier, den är kurvig. Stannade för att ta en klunk vatten. Det kom en annan motorcyklist från motsatta hållet. Han körde mot mig, stannade och frågade om jag hade fått problem med hojen 🙂 Tackade honom för att stanna, såna behöver fler av 🙂

Jag trodde att jag hade hittat den andra vägen till Omberg, men jag hade fel och fick vända. Kom till Omberg i alla fall, men åkte inte den långa delen, fick signal att jag går på reservtank, så jag tog den korta vägen och kom till Hästholmen och tankade. Det var ingen panik, men det är skönt att veta att man har bränsle som räcker.

Körde vidare mot hamnen i Hästholmen och käkade glass. Det var fint där. Dit ska jag igen!

Körde tillbaka mot Jönköping, men tog Bunnvägen hem. Innan Lekeryd hamnade jag mitt i beläggningsarbete 😦 Tjäran hade visserligen bundits fast av gruset, men det var inte kul att köra där. Det var förresten grusigt innan Vireda med, men det var skyltade.

Såg en hare som stod mitt på vägen och undrade om hen hade fått hört rätt? Jag saktade ner och den sprang iväg. Annars passerade jag 4 hästar, men de var lugna.

Igår kände jag att regnet gick igenom i regnskurarna, så nu har jag tvättat den med speciella tvättmedlet.

Mätarställning: 9045. 29,9 mil blev det idag. Tankade 10,53 liter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.