Det blev en lång tur idag


Efter att ha spolat av hojen drog jag iväg. Tog många nya vägar och många gamla. Några var rakor, både stora och små och några var så kurviga som en väg ska vara 🙂

Det blev lite ”rundkörning” med, både planerad och oplanerad. Försökte ta in på nåt rum, men det fanns inte och jag missade kolla på några ställen. Så jag körde hem till slut.

Tänkte åka först till ena stället och sen det andra stället, men tänkte att de jag tänkt hälsa på jobbar säkert eller så är de och badar, så jag körde runt istället.

Antingen har jag vant mig att köra långa turer, eller så var det vattnet som gjorde att jag inte känner helt slut. Stannade visserligen några gånger extra när jag kollade efter lediga rum, men de sista 24 milen körde jag nästan nonstop, eller ja, jag drack inget vatten.

Det var beläggningsarbete på flera ställen och jag lyckades undvika många av dem, men hamnade på 2 sträckor, som var för jävliga. Den första var fullt med grus, men tjäran börjat titta fram. Den andra var värst, det var nylagd 😦 Det började bli klibbigt med där asfalten börjat smälta. Mot Lidköping blev det värre och värre, så jag avbröt resan dit och svängde av mot nån grusväg. Några fler grusvägar blev det efter det.

Tankade 4,4 liter först och sen 7,51 liter. Mätarställningen hamnade på 6833. 52 mil blev det idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.