Asfalten har börjat smälta, …


Åkte till stan, så fort jag var klar. Egentligen skulle jag ha dragit tidigare, när de började borra och banka hos grannen. Skön semester man har :/Jag hade packat väskan med med kläder för 5 dagar, men jag kunde inte bestämma mig vart jag ska åka och vart jag ska bo så jag kom hem till slut. Hade tänkt att åka till Uppsala egentligen, men så blev det inte. Tänkte åka mot Kumla, men så blev det inte heller.

Åt fish & chips på stan, skulle ha tagit mer vinäger, annars var det ingen fel  på den.

Även idag hamnade jag på några grusvägar. Med tanke på att redan nu asfalten börjat smälta så är det andra att föredra kändes det som. På ett ställe kunde jag stanna och rapportera till Trafikverket. På andra ställen hade de skyltat, antingen med halka eller med beläggningsarbete. Det var inte så mycket rullgrus idag, men på många ställen har de fyllt på stödremsor, så det lär bli rullgrus på vägarna snart.

Jag försökte stanna oftare idag, men inte tillräckligt ofta. Märkte att jag åkte i cirklar. då jag inte kom ihåg att jag hade åkt till ett visst ställe redan, eller kom i från det stället.

Stannade och fikade i Blidsberg. Basta kvarn är mysig. Tankade först. Sen upptäckte jag att det fanns en genväg till Mullsjö, Kölingared och hamnade åter på den långa, kurviga grusväg. Idag fick jag möte i en snäv kurva och tack vare min låga fart undvek jag dikeskörning. Jag hade tur.

Nu ska jag ta och vila, eller ja, äta ska jag med.

Mätarställning: 6313. 33,5 mil blev det idag. Tankade 9,2 liter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.