Grusig dag


Åkte och tvättade hojen, var sedan till stan och handlade och åt på Internationella matmarknaden, där de hade även tvål! Det finns säkert såna som äter sånt misstänker jag 😉

Jag åt känguruburgare och till skillnad mot förra året som jag åt krokodilburgare, kryddade ordentligt, fy vad hett det blev! Köpte Franskt korv, åt Australiensk och köpte spanskt delikatess, vad det nu hette, god var den inte.

Åkte sedan iväg och i början undvek jag grusvägar då jag nyss tvättat hojen, men jag hamnade på en och tänkte vad fan, får tvätta den igen och fortsatte. Det blev väldigt många grusvägar, typ rekord, tappade räkningen.

Flera av grusvägarna var bra, men några vad skitjobbiga, men det var det jag tränade för. Många nya vägar blev det och jag ångrade mig att inte ha ryggsäcken med kläderna med mig, så att jag kunde fortsätta ner åt och stanna över nånstans. Hemma får jag inte vara ifred då det saneras från tidig morgon. Sista 18 milen åkte jag nonstop och jag är skittrött nu.

Få se hur jag gör imorgon.

Tankade 6,62 liter i Mullsjö, 10,56 liter i Taberg. Åkte 36,7 mil och mätarställningen hamnade på 5978.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.