Spillde bensin på hojen, …


Kör runt lite idag. Var först till Biltema för att handla packnät samt underlagsstöd till hojen. Upptäckte att mitt packnät var kraftigare än det de hade på Biltema så jag måste ha handlat det på annat ställe och då måste den ha varit dyrare än jag trodde. Får kolla runt lite. Men nu har jag ett packnät och 2 underlagsstöd.

Åkte sedan i väg, men det började regna kraftigt vid Barnarp, så jag körde hemåt. Upptäckte dock att det regnade lokalt, så jag tog en längre tur.

Stannade och fikade, samt handlade på gårdsbutiken i Vistakulle.

Stannade sedan i stan och tankade, försökte tanka. Den pump jag stod vid kom det inte ut nån bensin ifrån, så jag satt i kortet och fick kvittot på 0 kr. Rullade till andra sidan och tankade. Lät den rinna och matade in uppgifterna, men jag lyckte handtaget, så rann det bensin över hojen 😦 Fick hålla på och torka av med det jag hade. Hade våtserveter, gamla sådana så jag kunde tvätta av händerna i efteråt. Måste köpa nya våtservetter. Torkade av hojen mera när jag kom hem.

Åkte sedan till stan och käkade på JFC. Tog den lilla menyn, men fick lämna mat ändå.

När kom hem passade jag på att trimma skallen.

Tankade 9,70 liter. Åkte 9,3 mil och mätarställningen har hamnat på 5493.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.