Boar in mig i garaget


Plockade inte bara ner golvfläkten utan tv-bänken fån vindsförrådet. Nu står hjälmen stadigare. Tog ner prydnads sopkvasten med för att kunna sopa golvet, men den är kass. Sopkvasten köpte jag på en marknad i Uppsala för typ 25 år sedan. blommorna (som var fästad på kvasten) hade gått sönder under flytten, så den har stått i vinden bland andra saker som gått sönder under flytten. Få se om jag hänger upp den där, eller flyttar den till vinden igen i väntan på en tur till sopsorteringen, nån gång i framtiden. Får skaffa mig en riktig sopborste. Kanske samtidigt som jag skaffar mig hyllor till garaget (och hem).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.