Är så trött, …


Somnade tidigt och sov länge, men hade skitsvårt att gå upp i morse. Men jag gick upp och var på jobbet innan 7.

Även idag stod en mc parkerad där jag brukar stå, fast jag planerar och placerar mig bättre så att flera kan parkera. Igår kom jag inte in emellan de andra 3 som var  redan där. Så jag körde till baksidan av huset där parkeringen är och tänkte ställa mig där jag stod igår.

Då såg jag att min 116 kg tunga hoj hade gjort märken i asfalten. Så för att inte välta eller sjunka ner i ”asfalten” så körde jag tillbaka till framsidan och provade att klämma in mig mellan de andra 3 hojarna. Det gick bättre idag 🙂

Vi gick på sen lunch, till piren. Trevligt, men skitvarmt.

När jag kom tillbaka till jobbet såg jag att flera hade ställt sig runtomkring min hoj och den hoj som hade ställt sig tokigt, samt den bredvid den hade åkt iväg. Så jag möblerade om (flyttade hojen) så att folk kunde komma in och parkera.

Men jag var den enda som var kvar när jag drog  17:45.

När jag kom hem duschade och gick till grannen som hade mycket strul med sin dator. Det var så mycket fel så jag återställde den och den var nästan klar när jag kom hem. Det var trevligt att vara där och jag fick god mat, men jag satt och gäspade och ögonen gick i kors.

Värken i nacken och axeln blev sämre med. Så nu ska det sovas. Förutom värk är jag trött. Det var struligt idag med 😦

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.