Åkte lite i regnet, …


Efter att det slutade regna, eller ja, när det blev uppehåll, så åkte jag till stan för att handla, men bestämde mig i sista stund att kolla var den där Munchies låg nånstans, så jag rulla runt lite i olika kvarter tills jag hittade det och bestämde mig för att äta där. Det var gott, men jag kände att jag det blev lite torrt utan dip, men jag orkade inte att gå upp och köpa mig en sån.

Bestämde mig för att  köra ut ur stan innan regnet kom tillbaka, men jag fick regn på mig i alla fall. 4 gånger. Värst var det vid Bunn, då jag hade bestämt mig för att åka hem istället.

Jag såg att gårdsbutiken var öppet (Vistakullefruktodling) och stannade och handlade lite. Han var snäll och slog in flaskorna (must, saft, salsa & cider). De klara sig hem 🙂

På vägen ut tog jag Hakarpsvägen (efter Ådalsvägen) och åkte mot Svarttorp. Hade inte kommit lång innan jag såg varningsskyltar om slirig väg och stenskott. Såg att det var ny asfalterat på några ställen, men sen förstod jag inte var de sliriga vägbitarna eller var den grus de varnade om här och var. Det är möjligt att de inte hunnit plocka  undan skyltarna, eller att de planerar att fortsätta resten av vägen, men inte hunnit dit än. Men på en fredag e.m.? Det kändes som falsk varning och att jag inte kunde lite på det. Vissa ställen var det lite grus, men inte alla.

Vid korsningen mot Skärstad valde jag fortsätta mot svarttorp. Den sträckan var värre, men inte enda skylt :O Satte ner foten och kände efter medan jag åkte. Nä, det såg grusig ut, men det satt fast. OK, men sen kände jag på några andra ställen och där satt de löst och sen hade grus kommit bort utanför asfaltsremsorna, på vänster sida.

Så nä, jag litade inte på den skyltningen.

Nu ska se om min onda hals blir bättre. Vaknade med halsont i morse.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mätarställning: 3176. 8,8 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.