Ute en sväng efter jobbet


Drog iväg efter jobbet. i Vista Kulle stannade jag på kafferosteriet och provade olika bönor för att till slut välja ett paket. Köpte lite godis och en dip/dressing med.

Åkte sedan vidare en runda. Även idag var det kanon väder, även om det var kallare. Mina fingrar var kritvita när jag kom hem och hade svårt att greppa nycklarna när jag skulle in i garaget. Hostan är tillbaka och så har jag fått lite domningar i fingrarna. Det högg till i nacken under resan. Få se om jag kan fixa nacken.

Mätarställning: 2844. 14,8 mil åkte jag idag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.