Tvättmaskin, pollenfritt, …


Fy vad trött jag var i morse. Tvingade mig upp och var på jobbet runt 07:10. Sen satt jag på möte tills efter 15. Skulle egentligen sluta kl 14. Bra och intressant mlte med Microsoft. En hel del att fundera över.


Bestämde mig för att inte åka iväg idag. Det regnade. Kollar vädret imorgon innan jag bestämmer mig åt vilket håll jag ska dra. Förhoppningsvis finns det lediga hotellrum dit jag åker.

Nu öser det ner, så det var rätt beslut att inte dra iväg och bra att jag kom hem som jag gjorde!


Tänkte att jag kan ta och tvätta när jag kom hem, men det visade sig att jag redan förbrukat de 6 tvätt tillfällen man kan ha på en månad. Detta var inklusive den gången maskinerna var trasiga :/

Det avgjorde. Jag beställde nu en tvättmaskin. Visserligen får jag betala 1800 kr till Vätterhem för installationen då det inte är förberett för det, men det är värt det. Har plockat massa med långa hårstrån från kläderna denna vecka, och så detta med att behöva boka tid.

Det blev en toppmatad, en Whirlpool AWE 8840 från tretti.se. 3704 kr inklusive uppbärning, …, exklusive 10 % rabatt. Så visst drygt 5500 kr kommer det att gå på, men det är värt det. Hoppas jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.