Regn, snö, trött, strul, …


Blev väckt några gånger i natt och jag kände mig trött av och till idag.

Det kändes inte så kallt idag, men sen började pudersnöa och regna på e.m. 😦 Eller var det damm? För hojen var bra dammig när jag skulle åka hem.

Hamnade bakom en långsam lastbil på E4:an hem och det var nån bil som tryckte på. Körde ju bara 85 på 90 sträcka, men jag ville hålla lite avstånd till lastbilen. Så jag bestämde mig för att köra om och ta avstånd från bilen. Sen kunde jag inte byta fil tillbaka. Eller ju jag kunde, om det var Stockholm eller så. Här är de inte snälla på det sättet. Jag kunde ha bytt fil och e.m. tvingad nån att bromsa, men jag valde att köra vidare till nästa avfart. Inte heller där passade filbytet tyckte jag, så jag fortsatte en bit bort och sen vände jag hem.

Passade på att testa nya packboxen genom att handla. Inte fullt så stora kassar, men det fanns gott om utrymme för mer packning 🙂

Innan jag gick och handlade passade jag på att ta ut kontanter. Kortet strulade under lunchen och jag befarade att det var fel på det. Men jag måste ha matat in fel kod i min trötthet, 2 gånger dessutom.

Mätarställning: 2145. 21 km blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.