Möte, trasig glasögon, laddkabel, …


 

Det var en härlig vårdag idag. Kunde det inte ha varit det i helgen?

Efter jobbet åkte jag och fixade glasögonen. En av de näsgrejerna hade gått sönder och jag fick köpa nya för 50 kr.

Åkte sedan till SMC-Jönköpings styrelsemöte. Blev lurad flera gånger av mätaren. Jag hade åkt 1738 och trodde att klockan var så mycket när det i själva verkat var det strax efter 17 bara!

Åkte lite vilse i skogen. Waze sa att jag skulle köra en sträcka innan Norrahammar, men den vägen hade nån satt en cementblock i slutet av, vilket jag kunde köra förbi. En bil hade fått backa på den jättesmala grusvägen i några km.

Åkte en annan skogsväg innan mötet. Där var jag lost ett bra tag, tills jag kom till stora vägen.

Fick höra att snabbkopplingen till batteriet var monterad och lyckades hitta den på vänstra sidan av ”tanken”. Men den hade ingen lock, så det var tur att det inte kom nåt vatten i den när jag tvättade den i helgen. Får vänta med tvätt tills ett lock är monterad på den.

Nu när jag skrivit färdigt protokollet ska jag ta och lägga mig. Är bra trött och sliten nu, lagom till min beredskapsvecka!

Mätarställning: 1789. 5,8 mil blev det idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.