Ute en sväng med hojen


Det var så fint väder idag, så jag tog hojen till jobbet. Jag blev dock oroligt när jag kom en bit. Hur kallt är det egentligen? Kommer att vara is längre fram? Det var mycket blöt på vägarna. Men jag klarade mig helskinnad till jobbet 😀

Stack iväg tidigare från jobbet. Åkte en bit och parkerade för att gå sedan till banken och sätta in pengar på kontot (fick min gamla hjälm såld, hade bara använt den ett få tal gånger och den för smal för mig.).

Åkte sedan iväg på en tur. Jag frös mycket om fingrarna när jag kom hem till slut.

Det var annars fint väder. Väglaget var si så där. Grus i kanter och i mitten på vägen och tjälskador. Tog Skärstad-Svarttrop sträckan. Körde sedan mot Lekeryd. Det var vägarbete innan Lekeryd. Körde sedan mot Forserum och Tenhult.

I Huskvarna, strax efter att ha passerat rondellen där jag körde upp Öxenhaga så upptäckte jag trädgren som jag lyckades väja för. Bilen bakom som låg och tryckte lyckades göra det samma. Hann inte stanna och rapportera det. Ungar, eller en bilist som tappat en del av lasten?

Torkade av hojen innan jag kom upp.

Det blev 7 mil idag och mätarställningen är på 1092. Imorgon är det 100-mil service och uppgradering av hojen 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.