Klant!


Funderade en bra stund om jag skulle ta hojen till jobbet eller ej. De hade hostat med regn och snö dagen innan. Men prognoserna såg bättre ut idag och jag körde till jobbet när det blev varmare.

Slutade tidigare, men när jag kom ner kom jag på att jag hade hjälmen på jobbet, så det var bara att vända. Det man inte har på huvudet är hjälmen, tänkte jag! När jag kom ner såg jag att jag glömt nyckeln. Den satt på hojen 😦 Ooops! Sånt får jag inte göra om. Hojen kunde ha blivit stulen och jag hade åkt dit, för allt möjligt 😦 Klant! Jag måste hitta på en rutin för att detta inte ska hända igen. Senilsnöre eller nåt.

Men tvätta hojen gjorde jag. Kom på att jag inte hade kedjeborsten med, bara dukar och kedjeolja.

Så jag fick rengöra kedjan igen när jag kom hem. Suck! Känner mig väldigt klantig idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.