Ut och övade i kylan


Nattens och morgonens snö försvann under eftermiddagen och mina olika appar visade olika temperaturer.

Jag chansade, tog på mig mc-kläderna och gick ner till garaget. Ville egentligen hämta upp manualen och ta ner laddare till komradion. Men jag tänkte så att om det känns OK i luften och marken så tar jag mig en tur.

Laddaren glömde jag hemma, så den punkten kvarstår. Manualen som är på engelska lade jag fram. Den svenska manualen hämtar jag senare, när jag ska lämna in hojen för vidare montering.

Plockade fram en huva, det skulle jag inte ha gjort för det blev imma på glasögonen då och då under körningen och jag fick lyfta visiret lite för att kunna se. Får bli linser nästa gång och/eller annan huva som inte täcker för mycket av munnen.

Åkte ner till Huskvarna och sen till stan. Övade rondell, stads och senare motorvägskörning. Hojen går fint 😀

Jag hade det lite kämpigt med solvisiret, kunde inte fälla den, så jag stannade, tog av mig för att se hur det satt och sen övade att fälla den upp och ner, först utan handskar och sedan med handskar. Jag borde kunna hitta den nu!

Det gick bättre att hitta blinkers, behövde bara titta ner en gång. Får öva mer med detta. Pillade lite på backspeglar med och det känns bättre nu.

Det jag behöver träna mer på att hitta sidostödet. Fick titta ner flera gånger och byxorna fastnade flera gånger så jag fick kämpa en del med den. Får öva mera.

Det blev väldigt kallt efter ett tag och nu när jag åter sitta hemma ser jag snöflingorna 😦 Kom hem i tid 🙂

Det kändes inte skönt att ta sig skyddströjan nu när jag är nytatuerad.

13,9 km blev det idag. 29 km har vi åkt hittills med hojen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.