Somnade på jobbet och vaknade med blåmärken!


Jag var så trött så jag somnade på jobbet, med armen på tangentbordet (eller var det på skärmen?). Kollegorna väckte mig för jag snarkade sa de och så sa de att det var dags att gå hem. Då såg jag att jag hade fått värdens blåmärke och ont gjorde det med 😛

Egentligen skulle jag haft semester idag, men jag jobbade några timmar på f.m. drog till tatueraren. Det tog många timmar. Jag hade sagt att jag skulle tillbaka så jag valde att inte göra allt som jag ville göra.

Det blev en ny och på fyllning i 2 andra. De 2 ville jag fylla på mera och den 3:e ville jag fylla på med. Men jag kände stressen att hinna tillbaka till jobbet. Dessutom hade jag inte ätit på jätte länge.

Vi började senare än beräknad. 10:30 var jag bokad, men hon hade trott att det var 11. Sedan strulade utrustningen en stund. Dessutom hade jag skickat mejl till fel adress så hade de inte sett motivet förrän jag kom dit, fast vi messades lite medan jag väntade på bussen.

Det var trevlig gäng och hon var duktig, men det tog tid. Det gjorde ont på ställe. Det visade sig att jag hade fått blåmärke tidigare, oklart varför.

Nu är det svettigt på armarna och axeln av all plats. Längtar till imorgon så jag kan riva bort gladpacken från kroppen.

Det gick på  2000 kr. 1000 spänn billigare än överenskommet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.