Myggfritt, ingen hoj än


Det var myggfritt idag! -9° hemma och -6° på stan. Gick inte så långt idag. Hostade en hel del när jag kom in till jobbet och fick ta både Atarax & Cocillana idag, flera gånger dessutom. Så jag utmanade inte ödet och gick inte hem inte ens några extra hållplatser.

Hade hoppats att hojen skulle vara klar idag, men de ringde aldrig och när jag ringde så svarade de inte. Så jag får vara snäll och vänta till nästa vecka, och hoppas att prylarna kommit hem från Belgien, … Tvivlar på att de ringer och säger att den är klar imorgon. Vet inte inte om det finns tid att dra från jobbet imorgon och hämta hojen heller. Så jag får vänta till nästa vecka helt enkelt.

2015-03-13 003

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.