Passerade 3 sjöar idag, …


Jag förbi Jönköpings 3 sjöar idag.

Det var runt 11° i stan. Såg 20-tal motorcyklister och där gick jag 😥 Fast jag premiärkörde min SMC-tröja, så, så ingenting. Det är ju inte samma sak att köra hoj. Men snart, snart så blir det min tur att komma ut med hojen.

Det var inte smart att gå tur och retur till stan. Min onda fot gör mer ont.

Jag stannade på Bernards och käkade lunch. Först tänkte jag köpa en macka kaffe och gå och käka och dricka, men jag bestämde mig för att sitta och vila en stund. Köpte sedan köpte en kaffe gick hem. Ångrade mig då jag blev både kissnödig och fick mer värk.

Innan jag gick tvättade jag fönstren och sopade golven. Nu tvättar jag, ska ja gå ner och hämta kläderna och hänga dem på tork.

Sen ska jag ta en värktablett och en kopp kaffe. Få se om jag somnar bättre i natt efter dagens övningar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.