Långpromenad med flera stopp


Fredagen började mycket bättre än den startade. Jag var skittrött och lyckades somna om. Var på jobbet runt 07:40. Det regnade och blåste och jag ba’ vad fan? Men regnet och blåsten försvann i blåsten 🙂

Jag drog hem tidigare och gick hem. Totalt blev det 9,2 km idag, 15810 steg. Så det är inte konstigt att jag har ont i fötterna.

Jag stannade och köpte kaffe och baguette först. En halv timme senare stannade och diskuterade vad man kan göra med mina tatueringar. 2 av de behöver fräschas upp då de är 15-20 år gamla. Den nyaste behöver putsas på lite och så ska jag ta en helt ny. Den 20:e hade de tid 10:30, så jag bokade tiden. 3000 kommer allt att gå på.

Fortsatte sedan gå och en halv timme senare stannade och käkade på Sibylla. Har varit sugen på hamburgare länge, så det passade bra att den inte var god, så jag lär inte bli frestad att käka det i nära framtid 🙂

Sista stoppen var efter 9 minuter hemma. Då passade jag på att putsa skallen innan jag tog fram en liten vinflaska.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.