Trött, klart med lånet, försäkring, garage, …


Kände mig väldigt trött i morse, så jag klev av tidigare och gick de 6-7 hållplatserna till jobbet.

Det var grått ute och det började snöa och jag ba’ va fan?! Tänkte att det räckte med morgon skyla och tänkte gå till nästa hållplats, men det slutade snöa så jag fortsatte. Sen kom solen fram :O Aprilväder, rena skämtet ju!

Jag blev piggare, ack vad jag hostade 😦 För kallt och för långt promenad allatså. Lite Cocillana hjälpte, men jag hade slut på Atarax på jobbet, så jag får ta mig den flaska jag har hemma till jobbet imorgon.

Ringde till Vätterhem och tackade nej till ytterligare garageplats, i samma garage som jag har idag. Jag ville ju till markplan, om det fanns, vilket det inte gör, inte en varmgarage i alla fall. Så jag bad dem plocka bort min ansökan tillsvidare.

Ringde till Svedea och jag ville teckna försäkring. De kunde inte fixa månadsavisering, så jag får betala hela summan. Det skönt att veta vad man har för utgifter varje månad tycker jag annars. Så detta får bli en undantag. Tecknade från fredag, men jag ringer de då om hojen inte är klar då, eller om det är isigt och snöigt.

Kollade senare och såg att pengarna hade kommit in 😀 Jag får kolla när hojen blir klar så att jag kan åka med lösensumman och lösa ut hojen 😉

Hade tänkt att dra hem tidigare, då jag var skit trött på e.m. Sömnig helt enkelt. Det blev inte så, och jag drog runt 16:50. Det var intressant diskussion och info som höll mig kvar.

Höll på att somna på bussen hem. Så det blir tidig kväll, om jag inte piggnar till helt plötsligt. Det har ju hänt tidigare.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.