Jobbade, gick långpromenad, …


Åkte till jobbet och felsökte indexeringsjobb som har misslyckats denna vecka.

27 683 index byggde jag om och uppdaterade statistiken (16 439 st). Körde jobbet rad för rad i början för att ibland ta flera hundra/tusen rader i taget.

Utökade antal filer för tempdb och sen drog jag hemåt.

Det började inte bra. Reset lampan blinkade på kaffeautomaten. Tryckte på det, men det hände inget 😦 Gick ner och hämtade en kopp kaffe. 2 timmar senare skulle jag hämta en ny kopp på våningen under, men nu blinkade Reset där. Gick upp till min våning och tänkte koka tevatten, men bestämde mig för att gå upp en våning till. Även den automaten stod Reset lampan och blinkade 😦

Själva jobbet gick bra, men om det var abstinens (kaffe/koffein) eller om det var pollenallergin som gav mig huvudvärk vet jag inte. Huvudvärk hade jag.

Jag blev klar med det jag skulle efter 4-timmar så jag gick vidare. Istället för att gå och köpa kaffe, så gick jag käkade lunch.

Senare köpte kaffe och började gå hemåt. Frös mycket för det blåste och det var kallt vid Vättern. Men jag gick 7 hållplatser i lugn tempo (50 minuter). Tog bussen och handlade.

Väl hemma ställde jag undan varorna och gick ner till garaget. Det kändes tomt där. Plockade fram den hjälm jag ska ge bort och gick upp igen för att ta en välbehövligt dusch.

Jag ringde och beställde usb-uttag och handtagsskygg till Ögonsten. Hade tänkt att ringa Svedea, men såg att de hade stängt, ås jag får ringa dem nästa vecka och teckna försäkring.

Jag tror att jag tar en Bamyl och en kopp kaffe nu. Sen får jag vila och fundera vad jag ska äta till middag och om jag ska ta en whisky eller vin eller bara vatten på kvällen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.