Lånet är beviljat, bra sömn, …


Däckade i soffan runt 21 och sov där till runt 05 🙂 Vaknade bara 2 gånger under den tiden. Skönt! Kände mig mycket piggare idag 🙂 ***** Tidigt efter 07 ringde på telefonen. Sjukgymnasten var sjuk så jag gick bara till Distriktssköterskan för att få Behenasprutan. ***** Blev inte så sent ikväll. Fick skjuts hem och det så var jag inte på allt annat som skulle göra. Vad hemma efter 19. ***** Fick mejl på kvällen att lånet är beviljat  😀 Nu får jag bara ringa imorgon och kolla när vi kan träffas för transport av hojen. Ska åka efter jobbet och provsitta, skriva under, beställa tillbehör/förändring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.