Fleecetröja och mössa


I december beställde jag fleecetröja och mössa. Efter några dagar ringde tryckeriet och sa att de har lite problem med leveranser och jag sa att det var OK. Sen tänkte jag att det är många helgdagar så jag ringde inte och kollade läget.

När jag såg att det inte hade kommit en avi i fredags skickade jag ett mejl och efter några samtal i fredags och i lördags så ringde tryckeriet upp mig idag, bad om ursäkt och sa att de hade haft problem med den som broderar, men att de skickar kläderna idag och att jag borde få de senast onsdag 🙂

Få se om jag får dem då. Har hur som helst sparat tryckeriets telefonnummer så att jag kan ringa dit istället för att gå via mellanhand 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.