Hämtade mina ICEBUG


Igår fick jag sms att mina ICEBUG hade kommit. Hämtade de idag. Har fått tusen mejl och sms sedan förra veckan att de var packade, att de var på väg och att de var framme.

Det var samma storlek som de jag hade innan och de passade förstås. Nu slipper jag få in vatten i skorna, från andra sidan så regnar det inte nu och det hade gått bra att gå med mina gamla ändå. Men jag ska ändå gå upp till vinden med de gamla. Vet inte varför jag ska spara de egentligen, jag ska ger bort de till nån hjälporganisation, men vad är det med hjälp? Kul att få skor, men inte när man får in vatten i dem! Få se har och vad jag gör.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.