Ut i det vackra vädret för att hämta paket


Gick ut för att hämta ett paket. När jag väl lyckades komma fram utan att ramla (av vinglandet) visade sig att jag hade beställt leverans till fel tobaksaffär 😦 I och med att jag hade beställt från de tidigare så slarvade jag och kollade inte vart de skulle skicka det. Så DHL hade lämnat det till rätt ställe, men fel för mig.

Bestämde mig för att ta bussen ner dit i alla fall. Medan jag väntade på bussen upptäckte jag att molnen hade fått otrolig vackra färger. Försökte fota, men det visade inte de vackra färgerna :/

Jag hoppade av fel hållplats och fick gå tillbaka till rätt ställe. Stod och funderade en stund om jag skulle gå in i tatueringsstället och boka tid, för att fylla på mina gamla tatueringar, samt ev. boka tid för en ny. Men sen tänkte jag att det kanske är dumt att göra det när jag mår som jag gör för tillfället. De tittade tillbaka på mig medan jag velade om jag skulle gå in eller om jag gå vidare mot tobaksaffären.

Jag gick vidare och hämtade ut paketet och åkte hem igen.

Passade på att hämta upp tvätten som jag hade slängt in maskinen innan jag hade gått. Orkar inte gå upp och ner flera gånger just nu, så tvätten får lufttorkas hemma.

Senare ska jag öppna ett av de 6 chokladdoppade ingefära påsarna och trösta mig lite.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.