Ute en vända


Efter en seg morgon (jag var skittrött i morse) gav jag mig ut på en kort promenad. Blev lite längre än jag hade tänkt mig, men det gick bra med höften, knän och fötterna. Ont hade jag förstås både där och i nacken, axlarna & lite i huvudet. Som tur var, så var det inte så soligt och det kändes bra för ögonen och huvudet (igår stannade jag inne bara för det).

Trots mina ICEBUG (som visserligen lite slitna) så kändes det halt på vissa ställen, men jag behövde inte parera mig så det gick bra för ryggen.

image

http://runkeeper.com/user/fari/activity/135677697

Handlade på Konsum på vägen hem denna gång kom jag ihåg att och köpa glögg. Få se hur det smakar och om det går bra att dricka det. Var sugen på lussekatter och köpte det med. Det var typ tur det för jag kände mig svimfärdig efter den långa promenaden. Jag hade inte med mig vatten och det hade gått lång tid sedan jag hade ätit. Bet av en bit av lussekatten medan jag gick och jag fick lite energi tills jag kom hem och värmde maten, även den köpt på Konsum. Jag blev sugen på renskav när jag såg det i disken och köpte den. Den var god. Det var många många månader sedan jag åt det.

IMG_5602IMG_5603IMG_5604IMG_5605IMG_5606

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.