Drivremmen gick av!


Tankade med 1,37 L/12,04 kr och åkte mot Lelles MC. Precis innan jag skulle svänga in mot Lelles ringde det från banken som ställde några frågor. Där tittade jag på ett par Yamaha och Honda Zoomer. Bestämde mig att köpa Zoomer-n! Då fick jag mejl från banken att de hade godkänt lånet och papper skulle skickas för underskrift! Det visade sig också att det var det enda Zoomer de hade kvar i lager och var ”reserverad” för en som aldrig kom. Det skulle dröja 3 månader att få hem en ny. Men först till kvarn … Jag slog till! Lämnade 250 kr i handpenning och skrev på kontrakt.

Stannade vid Martina och köpte lite kakor som jag tänkte ta med mig till Kathe & Kenneth. Åkte hemåt och hämtade en jacka. Det hade blivit molnigt. Åkte sedan till Skogsbacka. Kom fram i lunch tid (!), vilken tur! Sedan åkte vi och tittade på deras damm. Väldigt fint.
Efter fikat åkte jag hemåt. Såg att Hasse hade främmande, och körde vidare hem. Vid Studentstaden, lät moppen och började tappa fart. Det var drivremmen som gick av 😦
Fick gå och släpa hem moppen i 3 km, det mesta i uppförsbacke. Så nu är jag väldigt öm i kroppen. Får åka och lämna in den på lagning alternativt köpa rem och byta den själv.
497 mil står på mätaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.